0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nevelsproeiers voor onder andere koeling

Nevelsproeiers voor onder andere koeling

Dan foger blauw 7 liter per uur

Vanaf: Excl. BTW: € 1,60 Incl. BTW: € 1,94

Dan fogger super pe 2x 6.5 liter per uur

Vanaf: Excl. BTW: € 5,31 Incl. BTW: € 6,43

Dan fogger 8991 groen 105 liter per uur

Vanaf: Excl. BTW: € 3,36 Incl. BTW: € 4,06

Dan fogger butterfly ⅜ duims ww buitendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 0,64 Incl. BTW: € 0,77

Dan fogger t-stuk blauw

Vanaf: Excl. BTW: € 3,16 Incl. BTW: € 3,82

Dan-lpd-hd ⅜ ww + filter

Vanaf: Excl. BTW: € 2,07 Incl. BTW: € 2,51

Nevelsproeiers voor onder ander koeling

Een nevelsproeier van topkwaliteit vindt u bij PVC-handel.nl. U vindt hier 6 verschillende artikelen als het gaat om de nevelsproeier. U vindt hier al artikelen vanaf de scherpe prijs van €0,52. De nevelsproeier kan in vele omstandigheden een goed uitkomst bieden. Een voorbeeld hiervan is het bergenen van gewassen en planten in de kas. Wanneer bijvoorbeeld planten niet zo goed tegen harde straling kunnen is dit geen probleem, door de nevelstraal uit de nevelsproeier kunnen de planten voorzichtig en secuur water gegeven worden. Buiten de nevelsproeier staan er nog meer sproeiers bij PVC-handel online, denk hierbij aan klepelsproeiers en pop-up sproeiers. Ook de moeite waard om een kijkje op te nemen.

Nevelsproeier voor planten en bloemen

De nevelsproeier is uitermate geschikt om uw planten en bloemen van water te voorzien, dit op een subtiele manier. Ook wanneer u uw bloemen en planten in een kas heeft staan is de nevelsproeier een geschikt product. Wat wel voorop staat is dat deze nevelsproeiers van een hoge kwaliteit zijn. Wanneer u toch niet tevreden bent over uw nevelsproeier kunt u dit binnen 14 dagen kostenloos retourneren en krijgt u uw geld terug.

Nevelsproeier online

Zoals u ziet vindt u de geschikte nevelsproeier bij PVC-handel. Natuurlijk hebben wij nog meer te bieden dan alleen de nevelsproeier. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld Nelson sproeiersrioleringsbuizen, invoerbochten, stalen leidingen, waterpompen en watermeters. Ook is het de moeite waard om onze winkel te bezoeken wanneer u in de buurt bent van Deurne. Uiteraard staat hier een kopje koffie voor u klaar.

Nevelsproeier online bestellen

Voor verdere vragen over onze producten of diensten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon, mail of contactformulier. Voor een dringende vraag stellen wij voor om altijd te bellen. Dit gaat wat sneller. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag van 06:00 tot 18:00.

Loading...