0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Druppelslangen

Druppelslangen

Vanaf: Excl. BTW: € 101,00 Incl. BTW: € 122,21

Vanaf: Excl. BTW: € 127,00 Incl. BTW: € 153,67

Vanaf: Excl. BTW: € 74,23 Incl. BTW: € 89,82

Druppelslang

Druppelslang kopen? Voor een prijs van €21,50 bij PVC-handel. Bij PVC –handle hebben wij meer dan 5+ verschillende druppelslang waar u uit kunt kiezen. Een druppelslang kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Het kan worden gebruikt in de glastuinbouw, akkerbouw of fruitteelt. Deze slangen kunnen goed worden gebruikt voor het sproeien en bewateren van grasvelden, heggen en tuinen. De druppelslang heeft een goede functionaliteit om het de velden en tuinen goed en gelijk te besproeien. Met een druppelslang van PVC-handel kunt u ondergrondse velden bevloeien. Bekijk snel het assortiment druppelslang en bestel snel wat u nodig heeft .

Wat is een druppelslang?

Een druppelslang is een lange en smalle slang die gaatjes gelijk over het oppervlakte heeft. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het water gelijk en zorgvuldig eruit komt. Een druppelslang kunt u in de tuin leggen in de zomer om u tuin zo verzorgd mogelijk te houden. Door dat het water gelijk en gelijk op de grond sproeit, trekt het water sneller de grond in en wordt het niet verdampt door de zon. Het water weet precies waar het moet zijn, dicht bij de wortels. Naast het feit dat de slang niet te zien is door andere, is de druppelslang ook nog eens geluidloos. U heeft een mooie en verzorgde tuin voor weinig moeite of irritaties was zicht of geluid.

Druppelslang bij PVC-handel

Heeft u interesse in een druppelslang? Bekijk snel de website voor het assortiment en shop de slang die u nodig heeft. Naast druppelslangen heeft PVC-handel ook klepelsproeiers, ventielen of kassproeiers. Heeft u vragen over het proces van de druppelslang of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar telefonisch of via de mail. Onze deskundige klantenservice helpt u graag met het beantwoorden van vragen of het weghalen van twijfels.

Loading...