0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Druppelslang

Druppelslang

Druppelslang

Druppelslangen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Druppelslangen worden gebruikt in de glastuinbouw, akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kunnen deze slangen ook gebruikt worden om grasvelden en heggen eenvoudig te besproeien. Druppelslangen hebben openingen in de slang zitten, waaruit het water druppelt waarmee u uw velden besproeit. Met een druppelslang van de PVC handel kunt u ondergronds velden en borders bevloeien. Bekijk snel het aanbod van de Pvc handel, voor al uw benodigdheden voor de beregening van uw grond.

Druppelslang kopen bij PVC-Handel.nl

Wanneer u een druppelslang zoekt, bent u bij de Pvc handel aan het juiste adres. Met 6 verschillende druppelslangen in het assortiment, heeft u veel keuze om de perfecte slang te vinden. Elke slang in ons assortiment kan goed gebruikt worden voor verschillende sproeiwerkzaamheden. Het is mogelijk om verschillende druppelslangen aan elkaar te koppelen. Op onze website zijn verschillende koppelingen te vinden. Deze koppelingen zijn speciaal gemaakt voor slangen met een diameter van 16mm. De koppelingen in het assortiment van de Pvc handel zijn onder te verdelen in de volgende 3 groepen:

  • Druppelslang koppeling knel. In het assortiment knel koppelingen zitten ruim 10 verschillende artikelen. Zo zijn er verschillende verbinders te vinden, zoals: de knie verbinder, t-verbinder en de rechte verbinder. Daarnaast is er ook een afdichtstop en kraan te vinden tussen deze koppelingen.
  • Druppelslang koppeling oversteek. Het aanbod oversteek koppelingen bestaat grotendeels uit kraantjes en verbinders.
  • Grondpennen. Grondpennen kunnen worden gebruikt om de druppelslangen goed op hun plaats vast te zetten in de grond. Naast de grondpen is er ook een ophanghaak te vinden. Hiermee kun je de druppelslangen op een hoge hoogte ophangen. Ook is er een slangklem en vouwstop in dit assortiment te vinden.

Service

Heeft u vragen en of opmerkingen over druppelslangen, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op! Andere producten in ons assortiment: Magneetkleppen, Terugslagkleppen, Afvoerput. Wij staan altijd met een deskundig advies klaar om u te helpen. U kunt ons 6 dagen per week bereiken in onze showroom. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch en per mail bereiken.

Loading...