0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vijverbenodigdheden

Vijverbenodigdheden

Pedrollo dompelpomp top 3 met vlotter

Vanaf: Excl. BTW: € 212,70 Incl. BTW: € 257,37

Pedrollo dompelpomp top 5 met vlotter

Vanaf: Excl. BTW: € 333,11 Incl. BTW: € 403,06

Pedrollo dompelpomp top 1 zonder vlotter

Vanaf: Excl. BTW: € 178,19 Incl. BTW: € 215,61

Dompelpomp JS-150SV 230V max. 7m3 max. max. 0.7bar zonder vlotter licht verontreinigd

Vanaf: Excl. BTW: € 153,60 Incl. BTW: € 185,86

Bodemdrain ABS zwart diameter 110mm

Vanaf: Excl. BTW: € 97,12 Incl. BTW: € 117,52

Vijverbenodigdheden

Een tuinvijver past goed bij iedere tuin en ziet er prachtig uit. Voor een vijver in uw tuin heeft u natuurlijk wel een aantal vijverbenodigdheden nodig die u kunt vinden bij PVC-handenl.nl. Door de juiste vijverbenodigdheden blijft uw vijver gezond en helder. Een tuinvijver is namelijk meer dan enkel een bak vol met water. Omdat de vijver zelf is aangelegd moet de natuur een handje geholpen worden en dit kan door middel van verschillende vijverbenodigdheden.

Vijverbenodigdheden zoals dompelpompen

Wanneer u een vijver heeft, weet u natuurlijk dat het water onderhoud nodig heeft om schoon te kunnen blijven. Soms moet het water hiervoor uit de vijver gehaald worden en dit is het makkelijkst met behulp van een dompelpomp. Vijverbenodigdheden zoals dompelpompen worden gebruikt bij wateroverlast zodat alles weer snel droog wordt. Het is met een dompelpomp zeer gemakkelijk om ongewenst water weg te pompen. De dompelpomp wordt in het water geplaatst en pompt vervolgens zelf al het water weg, zelf hoeft u dus niets te doen. Emmers zijn hierdoor dus verleden tijd. Er zijn dompelpompen welke geschikt zijn voor zware omstandigheden en juist vuil of schoon water. Naast dompelpompen hebben wij ook handpompen en vlotters voor dompelpompen in ons assortiment, neem daar gerust een kijkje! Ook hebben wij andere vijverbenodigdheden in ons assortiment zoals een ‘Bodemdrain’, dit artikel zorgt voor een goede afzuiging op de bodem van uw vijver en is veilig voor vissen.

Vijverbenodigdheden aanschaffen bij PVC-handel.nl

Wanneer u uw vijverbenodigdheden aanschaft bij PVC-handel.nl wordt u voorzien van het juiste en deskundig advies. Om advies te krijgen of al uw vragen beantwoord zien worden kunt u langskomen in de winkel maar dit kan natuurlijk ook gewoon online. U kunt gebruikmaken van onze livechat op de webshop, bellen of een mailtje sturen. Ons personeel met jarenlange ervaring staat u graag te woord. Onze winkel is verder geopend van 06.00 tot 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Buiten deze tijden kunt u altijd bellen en kunnen we eventueel een afspraak maken buiten onze openingstijden. Neem gerust even een kijkje tussen onze vijverbenodigdheden op de website.

Loading...