0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hogedrukleidingen

Hogedrukleidingen

Hogedrukleiding RVS 304 gegloeid diameter 15 t⁄m 22mm x 1.5 t⁄m 2mm lengte 6m

Vanaf: Excl. BTW: € 52,98 Incl. BTW: € 64,11

Hogedrukleiding rechte koppeling diameter 15 t⁄m 22mm

Vanaf: Excl. BTW: € 5,13 Incl. BTW: € 6,21

Hogedrukleiding afbindplug t.b.v buis uiteinden DIN 2353 diameter 22mm

Vanaf: Excl. BTW: € 9,63 Incl. BTW: € 11,65

Hogedrukleiding t koppeling diameter 15 t⁄m 22mm

Vanaf: Excl. BTW: € 12,79 Incl. BTW: € 15,48

Hogedrukleiding buisklem top8 mupro diameter 15 t⁄m 22mm

Vanaf: Excl. BTW: € 1,55 Incl. BTW: € 1,87

Hogedrukleiding rechte inschroefkoppeling met afdichting diameter 15 t⁄m 22mm x ½ duims

Vanaf: Excl. BTW: € 9,00 Incl. BTW: € 10,89

Hogedrukleidingen

Heeft u een <strong>hogedrukleiding</strong> nodig? PVC-handel heeft een zestal producten online staan gaan hogedrukleidingen. Hogedrukleidingen van hoge kwaliteit voor een erg goedkoop prijsje. Al vanaf €1,17. Wat steeds meer terugkomt in het dagelijks leven en in het bedrijfs leven is het schoonmaken door middel van leidingen die geschikt zijn voor voor hogedrukreinigers. Voorbeelden van ruimtes die door middel van een hogedrukleiding kunnen worden schoongemaakt zijn loodsen, stallen en andere overige bedrijfsruimtes. De naam zegt het al, er komt nogal wat druk door de leidingen heen en daar is niet elk materiaal tegenop gewassen. Vandaar dat hier speciale hogedrukleidingen voor zijn gemaakt.

Hogedrukleiding erg divers

Zoals al werd aangegeven is het maar goed dat er de hogedrukleiding bestaat. De druk kan zo oplopen tot 200bar, dit moet dan herleidt worden door speciale materialen. PVC-handel.nl heeft een compleet assortiment RVS en verzinkte buizen, fittingen en kogelkranen waarmee eenvoudig een leidingsysteem kan worden samengesteld dat bestand is tegen de hoeveelheden water, drukken en trillingen welke ontstaan bij een hogedrukleidinging.

Hogedrukleiding voor u online te bestellen

Buiten de hogedrukleiding vindt u nog veel meer op pvc-handel.nl. Zo vindt u bijvoorbeeld in dezelfde categorie als de hogedrukleiding producten als drinkbakken, mestslangen en koppelingen en vijverbenodigdheden. Buiten de categorie waarin de hogedrukleiding zich bevindt zijn er uiteraard nog veel meer categorieën. Voorbeelden hiervan zijn pompen, beregening en RVS bevestigingsmaterialen.

Hogedrukleiding kopen

Wanneer u een hogedrukleiding bestelt heeft u die doorgaans de volgende werkdag in huis. Wel wanneer u het voor 16:00 bestelt. Wanneer u vragen heeft over producten of diensten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon, email en contactformulier. Wanneer u in de buurt bent kunt u natuurlijk ook lang komen in onze winkel in Deurne. Hier kunt u dan de producten met eigen ogen zien.

Loading...