0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Invoerbochten

Invoerbochten

Tibu PVC doorvoerbochten set diverse afmetingen (cai⁄kpn⁄e⁄w⁄g)

Vanaf: Excl. BTW: € 104,54 Incl. BTW: € 126,49

Tibu PVC doorvoerbochten los diverse afmetingen (cai⁄kpn⁄e⁄w⁄g)

Vanaf: Excl. BTW: € 17,45 Incl. BTW: € 21,11

Invoerbochten bestellen

Bij pvc-handel.nl vind u meer dan 10+ verschillende invoerbochten voor het doorvoeren van kabels. Invoerbochten zijn los te bestellen vanaf € 11,50 excl. De invoerbochten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Deze zijn speciaal gemaakt voor het doorvoeren van waterleidingen, gasleidingen, telecom- en elektrakabels. Hierdoor kunt u de verschillende kabels door de fundering naar de meterkast leiden. Dit zorgt ervoor dat u niet in verwarring komt met het aanleggen van de kabels. Die van en naar de meterkast lopen. De invoerbochten hebben een hoek van negentig graden en zijn per set (cai/kpn/e/w/g) of los te bestellen. Hieronder vind u meer informatie over de invoerbochten.

Verschil in invoerbochten

Bij pvc-handel.nl bieden we invoerbochten aan in verschillende sets of in losse doorvoerbochten. Deze invoerbochten hebben een hoek van negentig graden. Doordat de invoerbochten ook in verschillende diameters te bestellen zijn zit er altijd een invoerbocht tussen die bij uw vloerplaat past. U kunt de invoerbochten sets in verschillende lengtes en diameter bestellen. Deze sets en losse kabels hebben de volgende kleuren code.

  • Blauw is water.
  • Grijs is telecom.
  • Groen is CAI.
  • Rood is elektra.
  • Geel is gas.

Altijd het juiste advies

Heeft u vragen over welke diameter u nodig heeft bij de invoerbochten dan kunt u altijd terecht bij onze specialisten. Dit kan door middel van te bellen naar ons nummer of een mail te sturen naar info@pvc-handel.nl. Daarnaast kunt u ook zes per week langskomen in onze winkel waar wij meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar hebben. Naast invoerbochten heeft u natuurlijk ook een meterkast vloerplaat nodig bij het vernieuwen van de meterkast. Bestel al uw producten nu op pvc-handel.nl want voor 16:00 besteld is volgende dag in huis.

Loading...