0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Lijngoot

Lijngoot

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lijngoot

Bij Pvc-handel.nl kunt u terecht voor diverse soorten lijngoten, van polyesterbeton en kunststof. In het assortiment vind u een lijngoot geschikt voor licht verkeer, zwaar wielverkeer en voor voetgangersgebieden. Bij de Pvc handel vind u naast de afvoergoten ook afdekkingen die hier speciaal voor gemaakt zijn. De lijngoten afdekkingen zijn van verschillende materialen gemaakt. Daarnaast zijn er ook verschillende eindstukken en bevestigingsmaterialen beschikbaar in ons assortiment. Heeft u een nieuwe lijngoot of afdekking nodig? Bekijk dan snel het aanbod van de Pvc handel, wij helpen u graag!

Lijngoot afdekking en eindstukken

Lijngoten worden gebruikt om onder andere regenwater af te voeren wanneer het hard geregend heeft. U moet er niet aan denken dat na een regenbui uw tuin of terras compleet onder water komt te staan. Lijngoten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daarnaast eenvoudig aan te leggen. Naast verschillende lijngoten zijn er ook eindstukken en bevestigingsmaterialen in ons assortiment te vinden. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment lijngoot benodigdheden.

  • Lijngoot polyesterbeton. Deze lijngoot zonder rooster is ideaal om in uw grond aan te leggen voor de afwatering.
  • Afdekking gietijzer. De gietijzeren afdekking kan prima worden gebruikt op verschillende lijngoten. Deze afdekking is bestand tegen hoge wielbelasting. Hieronder vallen onder andere laad en los kades en heftrucks.
  • Afdekking gegalvaniseerd. Deze afdekking is speciaal ontworpen voor licht verkeer, zoals: langzaam rijdende personenauto’s op parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
  • Kunststof deksel. De kunststof afdekking is net als de gegalvaniseerde afdekking geschikt voor parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
  • Polyesterbeton afdekking. De polyesterbeton afdekking is niet geschikt voor verkeer. Deze afdekking is puur geschikt voor voetgangersgebieden.
  • Eindstukken. In ons assortiment vind u verschillende eindstukken. Zo zijn eindstukken met uitloop, zonder uitloop en is er een slibvangput te vinden in ons assortiment.
  • Bevestigingskit. Wanneer u lijngoten aan elkaar wilt verbinden heeft u een bevestigingskit nodig. Op pvc-handel.nl vind u de Poly Max bevestigingskit van het merk Griffon. Zo zorgt u er voor dat alle lijngoten goed op elkaar aangesloten kunnen worden.

Daarnaast hebben wij ook afvoerputjes in deze categorie, of bijvoorbeeld de straatkolk.

Heeft u vragen of opmerking over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom. Er staat altijd een deskundig team voor u klaar om u een gepast advies te geven.

Loading...