0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kabelbeschermingsbuizen

Kabelbeschermingsbuizen

Kabelbeschermingsbuis met trekkoord diameter 40 t⁄m 160mm inwendig diameter 25 t⁄m 77mm

Vanaf: Excl. BTW: € 66,00 Incl. BTW: € 79,86

Kabelbeschermingsbuis klikmof diameter 40 t⁄m 90 mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,83 Incl. BTW: € 1,01

Kabelbescherming buizen

Op pvc-handel.nl vind u verschillende kabelbescherming buizen vanaf 46,50 excl. Deze kabelbescherming buizen zijn te bestellen in verschillende diameters. U kunt bij ons terecht voor kabelbescherming buizen met een trekkoord of met een klik mof. De kabelbescherming buizen met trekkoord zijn dubbelwandig en flexibel in gebruik. Hierdoor blijven al uw (data) kabels, waterleidingen en gasleidingen beschermd. Wilt u meer informatie over kabelbescherming buizen lees dan snel hieronder verder.

Eigenschappen kabelbescherming buizen

Deze kabelbescherming buizen zijn waterdicht en voorzien van een trekkoord waardoor u de kabels gemakkelijk door de kabelbeschermingsbuis kunt trekken. Ze hebben een geribbelde buitenkant waardoor ze flexibel zijn. Daar in tegen hebben een gladde binnenzijde die ervoor zorgt dat de kabels makkelijk door de kabelbeschermer getrokken kunnen worden. De kabelbescherming buizen zijn standaard 50 meter lang maar dit kan een enkele keer afwijken. Het is ook mogelijk om de kabelbescherming buizen te verlengen door middel van een klikmof. Deze klikmof is te bestellen in drie verschillende diameters. U kunt de kabelbescherming buizen bestellen in zes verschillende diameters.

  • 40 mm uitwendig met 30 mm inwendig
  • 50 mm uitwendig met 40 mm inwendig
  • 63 mm uitwendig met 52 mm inwendig
  • 75 mm uitwendig met 62 mm inwendig
  • 90 mm uitwendig met 77 mm inwendig
  • 160 mm uitwendig met 150 mm inwendig

Over pvc-handel.nl

Bij pvc-handel.nl kunt u naast kabelbescherming buizen nog 10.000 andere producten op de website vinden. Waaronder PVC-slangen transparant als u deze voor vier uur besteld heeft u hem morgen in huis. Doordat wij beschikken over een magazijn met een grootte van 1800m2 en een buitenterrein van 4000m2 zijn we de grootste pvc-handel van zuid-oost Nederland. Bestel daarom nu bij pvc-handel.nl voor al uw pvc, leidingen, slangen, koppelingen en pompen.

Loading...