0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Inspectieputten

Inspectieputten

Manchet erfscheidingsput met deksel diameter 315mm

Vanaf: Excl. BTW: € 94,95 Incl. BTW: € 114,89

Inspectieput

Bij pvc-handel.nl kunt u altijd terecht voor een inspectieput Bij ons heeft u al een inspectieput vanaf € 79,38 bestel vandaag nog. U kunt door middel van een inspectieput de huisaansluiting inspecteren, reinigen en controleren. Een inspectieput dient geïnstalleerd te worden bij de erfafscheiding. Daardoor kunt u de inspectieput ook het laatste controlepunt bij de huisaansluiting zien. U maakt gebruik van een inspectieput als er iets aan de hand is met de huisaansluiting. Aan een inspectieput kunt u een PVC-afvoer en HWA buis aansluiten via een manchetverbinding. Onze inspectieputten zijn gemaakt van hoogwaardig pvc. Lees hieronder verder over de verschillende soorten.

Erfscheidingsput

De inspectieput Erfscheidingsput kunt u gebruiken om de erfscheiding te controleren, schoon te maken of te inspecteren. U kunt de inspectieput bestellen in twee maten. Met een rioleringsbuis diameter van 125mm of met een diameter van 160mm. De deksel diameter omtrek is standaard 315mm. De erfscheidingsput kunt u zelf makkelijk ingraven op een halve meter diepte. Deze inspectieput kunt u aansluiten door middel van verschillende riool hulpstukken die gemakkelijk mee te bestellen zijn via pvc-handel.nl. Als er een verstopping is, kunt u door middel van de inspectieput te controleren zien waar in de leiding precies de verstopping zit. Als inspectieput droog staat zit de verstopping bij rioleringsbuizen jou in het huis. Maar als de inspectieput wel vol water staat zit de verstopping in de gemeentelijke deel van de aansluiting.

Service

Wij van PVC-handel vinden service zeer belangrijk. Daarom kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken, u kunt altijd een e-mail naar info@pvc-handel.nl sturen, of u langs onze winkel komen deze is zes dagen per week open. Hier staat altijd een deskundig team voor uw klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bestel de beste PVC-producten nu op PVC-handel.nl

Loading...