0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Afvoerputjes

Afvoerputjes

  1. 01
  2. 02
RVS vloerputdeksel tbv Wellflex stalput

Vanaf: Excl. BTW: € 19,76 Incl. BTW: € 23,91

  1. 01
  2. 02

Afvoerput

Wanneer u een nieuwe douche bouwt, heeft u een goede en mooie afvoerputje nodig. De beste afvoerputjes vind u bij PVC-handel.nl. Door de veel verschillende mogelijkheden, kunt u uw douche mooi afmaken met een mooie afvoerput. Er zijn afvoerputjes beschikbaar in verschillende maten en in verschillende materialen. Zo kunt u altijd een afvoerputje vinden die goed bij uw douche past. Bekijk snel het aanbod online, op pvc-handel.nl!

Welk afvoerputje moet ik hebben?

Er zijn veel verschillende afvoerputjes beschikbaar. Het is daarom belangrijk om vooraf te kijken welke afmeting u nodig heeft, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Het afvoerputje moet natuurlijk goed passen, omdat er anders lekkages kunnen ontstaan. Ook het waterafvoer is belangrijk. Wanneer een afvoerputje te weinig water af kan voeren, kan het gebeuren dat het putje volloopt en misschien zelfs overstroomt. Naast afvoerputjes voor in de douche, is er ook de mogelijkheid om een afvoerputje in de tuin te installeren. Deze putjes passen daarom prima bij het ruime assortiment afvoergoten van de PVC handel. Bekijk de website snel, of neem contact met ons op!

Online bestellen

U kunt uw afvoerputje eenvoudig bestellen bij de PVC handel. Naast het ruime aanbod afvoerputjes kunt u verschillende PVC producten vinden in ons assortiment. Doordat wij meer dan 10.000 producten uit voorraad leverbaar hebben, kunnen wij veel producten snel bij u leveren, meestal al de volgende dag! Bekijk snel de website, en bestel al uw pvc benodigdheden eenvoudig en snel!

Service

Wij vinden het belangrijk, dat wanneer u iets koopt, u een goede service ervaring erbij krijgt. Het is daarom belangrijk dat wanneer u problemen en / of een klacht heeft altijd goed geholpen kunt worden. Wij zijn daarom op verschillende manieren te bereiken. Zo is de winkel van maandag t/m zaterdag open van 06:00 tot 18:00 uur. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail, of kunt u naar ons bellen op: 0493-745140.

Loading...