0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Afvoergoten polyesterbeton

Afvoergoten polyesterbeton

Lijngoot eco polyesterbeton voor licht verkeer lengte 1 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 25,42 Incl. BTW: € 30,76

Lijngoot eco eindstuk zonder uitloop hoogte 8cm

Vanaf: Excl. BTW: € 6,13 Incl. BTW: € 7,42

Lijngoot eco eindstuk met uitloop hoogte 8x12cm

Vanaf: Excl. BTW: € 18,07 Incl. BTW: € 21,87

Afvoergoot polyesterbeton

Zoekt u naar een afvoergoot polyesterbeton voor het afvoeren van regenwater? Bij pvc-handel.nl heeft u al een afvoergoot polyesterbeton vanaf € 5,28. wij hebben we een breed assortiment aan polyesterbeton afvoergoten. We bieden deze aan in afvoergoten kunststof, afvoergoten polyesterbeton en afvoergoten polyesterbeton KE-100. Afvoergoot polyesterbeton zijn gemaakt van economisch polyesterbeton. Ze worden geleverd per meter en zijn daardoor te verlengen. Afvoergoot polyesterbeton zijn gemakkelijk in elkaar schuiven. Natuurlijk zijn er ook verschillende eindstukken die op de afvoergoot van polyesterbeton te bevestigen zijn. Hierdoor is de afvoergoot van polyesterbeton op de gewenste manier samen te stellen.

Eco polyesterbeton

Eco polyesterbeton is een product gemaakt voor licht verkeer en heeft een lengte van een meter. Het is een duurzaam product dat tegen de weerselementen bestand is. Denk hierbij aan regen, sneeuw, zout en chemicaliën. Hierdoor gaat een afvoergoot polyesterbeton lang mee. Het eco polyesterbeton valt in de belastingklasse onder A-15 kN. Hierdoor is het uitermate geschikt voor plekken die door voetgangers en fietsers worden gebruikt. Bijvoorbeeld op een schoolplein of op de lokale voetbalvereniging. Aan de bovenkant van de Lijngoot eco polyesterbeton voor licht verkeer zit een geavanceerd metalen rooster dat ervoor zorgt dat water en andere vloeistoffen makkelijk wegstromen. Door de grootte van de lijngoot (uitwendig twaalf centimeter breed en acht centimeter hoog), is er genoeg ruimte om het water en andere vloeistoffen te vervoeren.

Polyesterbeton eindstukken

Voor de afvoergoot polyesterbeton zijn verschillende eindstukken te bestellen. Denk hierbij aan eindstuk zonder uitloop die de lijngoot waterdicht afsluit, zodat de inhoud via de andere kant eruit kan stromen. Bij Pvc-handel.nl hebben we ook een lijngoot eco eindstuk met een uitloop buis. Doordat de lijngoot eco eindstuk met uitloop een aansluiting heeft van 110 mm is deze aan te sluiten op verschillende PVC-hulpstukken. Hierdoor kan het water op de gewenste manier afgevoerd worden. Bestel daarom nu de afvoergoot polyesterbeton bij pvc-handel.nl.

Loading...